Müködötöke-transzfer szabályozásának egyes devizajogi kérdései. 2. - Bodnár, Zoltán, 1969-
Právne úpravy pri dedení, resp. darovaní majetku v Maďarsku v spoločných podnikoch so zahraničným kapitálom. Podmienky presunu, resp. predaja podielu zahraničného akcionára a možnosti transferu kapitálu za hranice. Forintové účty a vyrovnávanie dovozu podielom na majetku maďarského podniku.