Ekologizace chování průmyslového podniku v tržní ekonomice. - Štěpánek, Z.
Nové princípy ekologickej regulácie. Zdroje financovania ekologických opatrení. Negatívne pôsobenie priemyselného podniku na životné prostredie a jeho formy. Negatívne pôsobenie životného prostredia na priemyselný podnik. Ekologické správanie sa priemyselného podniku v trhovej ekonomike. Okruhy strategického rozhodovania priemyselného podniku.