Sorting fact from fiction. - Bemowski, K.
Získavanie údajov ako prvý krok k zabezpečeniu kvality životného prostredia. Najčastejšie sa vyskytujúce nesprávne názory u výrobcov a pracovníkov v akosti o ochrane životného prostredia. Meranie procesov na škodlivosť a zákonné limity znečisťovania.