Zanieczyszczenie srodowiska jako bariera wzrostu gospodarczego. - Fiedor, B.
Autor skúma znečistenie životného prostredia ako bariéru hospodárskeho rastu z celkom inej poznávacej perspektívy, a to z hľadiska teórie hospodárskeho rastu, presnejšie povedané z hľadiska neoklasickej teórie ekologicky vyrovnaného ekonomického rastu.