K regulaci trhu zemědělských a potravinárských výrobků. - Kolaja, F.
Nečakaný šok, ktorý spôsobila liberalizácia cien poľnohospodárskych výrobkov od 1.1.1991. Dotácie poskytované na zníženie cien niektorých výrobkov na základe rozhodnutia Finančnej rady ČSFR. Zmeny v trhovej regulácii v II. polroku 1991.