K současným problémům zemědělství. - Fencl, J.
Obavy zo zhoršujúcej sa hospodárskej situácie väčšiny poľnohospodárskych podnikov. Dopad liberalizácie cien na poľnohospodárov. Možnosti riešenia problému nadprodukcie poľnohospodárskych výrobkov. Opatrenia, ktoré by mohli prispieť k zmierneniu platobnej neschopnosti poľnohospodárskych podnikov.