vállalati stratégia és az emberi eröforrás menedzsment összefüggései. 2. - Kovács, S.
Šruktúra pracovníkov - stratégia a sociálna politika. Subjektívne otázky pre koncepčných pracovníkov podniku pri reorganizácii, resp. reštrukturalizácii podniku. Úloha personalistiky v tejto oblasti. Univerzálne podmienky pre úspešnú prácu.