Jak badac zewnetrzne warunki przedsiebiorstwa prywatyzowanego? - Borowiecki, R.
Základné oblasti a tematika vonkajších analýz. Ich východiskom má byť analýza trhu. Výskum dopytu. Hodnotenie kooperačnej súvislosti. Dostupnosť výrobných faktorov. Hodnotenie miestnych podmienok. Vybrané ukazovatele vonkajšieho hodnotenia podniku.