pénzügyi-gazdasági ellenörzés követelményeinek fejlödése. - Horváth, Gyula
Základné údaje a zložitejšie formy kontroly. Paralelný vývoj finančno-ekonomickej kontroly socialistického a trhového hospodárstva. Metódy vymedzenia a realizácie úloh kontroly. Podstata metódy 3 E (economy, efficiency, effectivines). Skúmanie rezultatívnosti výroby v SRN. Metódy hodnotenia a kontroly výkonov.