Lernt Ihr Unternehmen eigentlich effektiv genug? - Golüke, U.
Význam učenia sa podniku v prehlbovaní poznania prostredia podniku, vyhľadávaní cielených informácií, znižovaní rušivých vplyvov a učení sa z chýb. Požiadavky na výkonný a prakticky použiteľný systém podnikového učenia a jeho realizácia v oblasti zabezpečovania kvality a strednodobého plánovania podniku.