Zakonomernosti postrojenija otraslevych razmernych i organizacionnych struktur v ekonomike SŠA i nekotoryje sopostavlenija v SSSR. - Trofimova, I.
Analýza zákonitostí výstavby výrobných a organizačných štruktúr odvetví v podmienkach rozvitého trhového hospodárstva. Porovnanie rozmerných a organizačných štruktúr spracovateľského priemyslu, stavebníctva, sféry služieb a obchodu USA. Skúmanie dvoch druhov organizačných štruktúr (podľa typu organizácie a podľa formy vlastníctva).