Válságmenedzselés - magyar módra. - Rózsa, J.
Návod, ako predísť chaosu, protiprávnemu postupu a netolerancii pri kríze podnikov a nevyhnutnosti prepustiť pracovníkov. Náklady na likvidáciu podniku a odškodnenie pracovníkov podľa platných predpisov. Včasné a rozhodné opatrenia pri uvoľňovaní pracovníkov, využitie všetkých prostriedkov na zabezpečenie náhradnej práce. Sociálny program. Politické aspekty krízy a prepúšťanie pracovníkov.