Accounting firm has a zeal for numbers and quality. - Cannella, V.J
Účtovnícka a konzultačná firma uplatňuje procesy priebežného zvyšovania kvality svojich služieb verejnosti. Podstata kvality vo vykonávaní jednotlivých služieb a úkonov firmy.