Neue Anstösse für die Buchführung. - Köhne, M.
Význam účtovníctva pre poľnohospodárske podniky pri získaní prehľadu o finančnej situácii, pre dlhodobé rozhodovanie, získanie úverov a riešenie rodinných sporov. Počet poľnohospodárov v SRN, ktorí sú z hľadiska zdanenia povinní viesť účtovníctvo