Kostenoptimale Maschineneinsatzplanung bei Parallelarbeit und im Zeitverlauf variierender Produktionsgeschwindigkeit. - Pack, L.
Plánovanie nasadenia strojov pri meniacej sa zamestnanosti s kvantitatívnym a intenzifikačným prispôsobením najnižšej kapacity a prázdneho chodu. Skúsenosti z optimalizácie riešení problému pomocou dynamického programovania a sieťovej techniky. Výpočet určenia optimálnych nákladov pri nasadení strojov v podmienkach ich prevádzky, státia a prázdneho chodu v určitom časovom období. Problematika zrýchlenia a spomalenia produkcie.