Zur Diskussion dynamischer Rentabilitätsmasse als investitionrechnerische Vorteilskriterien. - Schirmeister, R.
Rentabilita počiatočného kapitálu. Zohľadnenie relevantných veličín pri dynamike rentability a podmienky opätovného vkladania a priberania ďalšieho kapitálu. Výpočet nákladov financovania investícií. Včasné vloženie kapitálu. Premisy financovania a pravidlo akceptácie.