minöség az európai integráció keretében. - Loidl, M.
Vyššie nároky kladené na výrobky Maďarskej republiky po odbúraní obchodných prekážok po r. 1992. Predpoklady, od ktorých závisí kvalita výrobkov a ich súčasné zabezpečenie v MR. Kroky, ktoré treba podnikať v záujme zlepšenia kvality a vstupu na spoločný trh.