Communicating total quality inside the organization. - Varian, T.
Slabinou zavádzania systémov totálneho riadenia akosti (TQM), sú chyby v stratégii komunikácie medzi osadenstvom a vedením organizácie. Konkrétne kroky a plány majúce zabezpečiť pozitívnu komunikáciu.