Integrated process management: a quality model. - Slater, R.H
Prvá časť výťahu z knihy R.H. Slatera venovanej integrovanému procesu riadenia v akosti. Systém je založený na analýze dielčieho individuálneho procesu ("mikropohľad"), ktorá sa zovšeobecňuje na celú prevádzku ("makropohľad").