Six-point quality planning. - Russell, J.P
Popis plánovacieho procesu, ktorý organizuje, riadi a informačne prepája iniciatívy na zlepšenie akosti. Zdôrazňuje sa úloha obchodného plánu a napojenie iniciatívy akosti na plán akosti produkcie. Jednotlivé kroky pri príprave plánu akosti.