<The> fundamentals of advanced quality planing. - Gevirtz, Ch
Zlepšenie úrovne plánovania akosti produkcie u subdodávateľa. Konkrétne kroky a postupy pri príprave zákazky pre výrobcu od prijatia objednávky, cez konštrukciu, prípravu výroby, vlastnú výrobu, kontrolu a expedíciu.