Ekologické image výrobku. - Halaxa, V.
Výrobky a ich ekologické vlastnosti. Postavenie výrobkov na trhu z pohľadu ekologického image. Spôsoby a metódy určenia ekologických charakteristík výrobku. Spotrebiteľská motivácia. Ukazovatele užitočnosti výrobku vo vzťahu jeho výkonu k objemu, hmotnosti, použitému materiálu, prevádzkovej životnosti, atď. Metóda Paretovej analýzy.