Zápas o zákazníka. 1. - Šoltýs, L.
V prechode na trhové hospodárstvo, so zánikom diktátu monopolného výrobcu, sa kvalitatívne mení úloha zákazníka. Zákazník bude priamo rozhodovať o osude nielen obchodu, ale aj výroby. Predaj sa stane istým umením. Zvláštnosti možnosti ochodovania a predaja pri osobitnej ceste k trhovému hospodárstvu v ČSFR. Charakteristika umenia predaja.