Zápas o zákazníka. 2. - Šoltýs, L.
Dôležitosť dôkladného poznania zákazníka. Najväčšiu skupinu kupujúcich tvoria ženy. Ich podiel na kúpe niektorých tovarov predstavuje až 85 perc. Ich charakteristika ako kupujúcich. Význam mládeže a detí v nákupoch. Muži ako zákazníci. Charakteristika základných typov zákazníkov.