<Die> sportphilosophie von Hoechst. <Eine> Analyse von Engagement und Zielsetzung. - Siegfried, H.D
Vzťah podniku a športu u Hoechsta AG. Angažovanie sa akciovej spoločnosti Hoechst pri podpore športu a sponzoringu. Využitie športu pre reklamu. Podpora tzv. malých športov, ktorú využívajú zamestnanci podniku. Podpora rekreačného športu.