Belgická příručka prostorového plánování. - Hrůza, J.
Výklad niektorých pojmov týkajúcich sa organizácie priestorového plánovania vo Valónsku, vybraných z publikácie A. Lienarda "Príručka priestorového plánovania". Objasňujú sa pojmy ako priestorové plánovanie a urbanizmus, rozdelenie právomoci vo Valónsku, druhy priestorových plánov, regiónalne plánovacie komisie, zaobstarávanie priestorových plánov pre obce.