K organizaci územního plánování. - Stáhlík, Z.
Diskusný príspevok k problematike, vzťahom a začleneniu územného plánovania. Otázky nadväznosti a vzťahov územného a regionálneho plánovania. Úvahy o možnostiach novej štruktúry riadenia územného plánovania.