Velikost stavebních pozemků rodinných domků z hlediska jejich hospodářského využití. - Andrle, Alois
Výsledky prieskumu Terplanu k problematike veľkosti stavebných pozemkov v jednotlivých lokalitách, štruktúry využitia plôch stavebných pozemkov rodinných domkov, hospodárskeho využívania stavebných pozemkov, k názorom užívateľov rodinných domkov na veľkosť stavebných pozemkov, vybavenosť užívateľov rodinných domkov rekreačnými objektami a záhradami.