Expertní systémy pro diagnostiku a hodnocení hospodářských jednotek. - Fotr, Jiří
Charakteristika vybraných expertných systémov pre diagnostiku a hodnotenie hospodárskych jednotiek. Expertný systém pre diagnostiku vytvorený v inštitúte riadenia. Informačná základňa. Štruktúra bázy znalostí. Programové zabezpečenie expertného systému. Charakteristika programu "príprava" a "tvorba hodnotiaceho komentára".