Nově ve státní technické knihovně. - Rupešová, M.
1.1.1991 sa Štátna technická knižnica v Prahe stala ústrednou knižnicou vysokých škôl technických a prírodovedných v ČR. Zostala však aj verejnou vedeckotechnickou knižnicou spravujúcou fond domácej a zahraničnej literatúry z oblasti techniky a prírodných vied. Charakteristika spolupráce knižnice s medzinárodnými inštitúciami, cieľov a zámerov knižnice a služieb, ktoré poskytuje.