Pracovní a terapeutické skupiny na úřadě práce. - Brinda, M.
Skúmanie problematiky pracovných a terapeutických skupín v úrade práce, ich využitia ako pre zamestnancov, tak aj pre nezamestnaných občanov. Hlavná úloha skupiny pre zamestnancov: podať vhodnou formou zamestnancom úradov práce (ÚP) vedomosti pre ich pracovný výkon. Úlohy skupiny pre klientov ÚP, (členia sa na dve skupiny - tí, ktorí sa rýchlo zaradia do pracovného pomeru a problémová skupina, ktorá má ťažkosti so zaradením).