Etika a piacgazdaságban, avagy magánbünökböl nem lesz közjo. - Koslowski, P.
Nevyhnutnosť "ekonomickej etiky". Otázka dôvery a nedôvery medzi zmluvnými stranami determinujú úroveň podnikania. Veľká pozornosť etickým stránkam podnikania a obchodovania v USA. Etické princípy vo vlastnom i všeobecnom záujme. Rozbor negatívnych vplyvov nečestných obchodov na rozmach podnikania v Maďarsku. Konkurencia, solventnosť, stále zákazky a zmluvy a etika. Citovanie názorov európskych ekonómov.