Wirtschaftszahlen.
Štatistické údaje o vývoji hospodárstva SRN bez oblasti bývalej NDR od augusta 1990 do júla 1991 v porovnaní s predchádzajúcim rokom. Ceny surovín na svetových trhoch, výrobné a nákupné ceny poľnohospodárskych výrobkov, výsledky zahraničného obchodu.