Narodnochozjajstvennaja struktura i investicionnyje prioritety. - Išutin, P.
Cieľom state je podrobná analýza vedeckého zdôvodnenia investičnej politiky na základe investičnej činnosti v 12. päťročnici a zdôvodnenie nevyhnutnosti prestavby investičnej politiky v podmienkach rozšírenia ekonomickej suverenity republík a prechodu na trhové vzťahy. Určenie základných cieľov a smerov investičnej politiky v prestavbe. Spájanie štátneho ekonomického regulovania a trhu ako základ zvýšenia efektívnosti investícií.