Specification of the technology for neoclassical investments theory: testing the adjustment costs approach. - Galeotii, M.
Empirický výskum povahy úprav cien a ich dôsledkov pre modelovanie investičného procesu. Úpravy ceny reprezentujú významnú časť jednotkovej ceny nového produktu.