Na ceste k samospráve. - Czíria, Ľudovít
Charakteristika najvýznamnejších medzníkov na ceste k samospráve v štátnych podnikoch za posledné, dvadsaťročné obdobie. Analýza obdobia 1968-1970 a obdobia 1988-1990. Pozitívne výsledky za posledné dva roky. Tretí pokus začínajúci sa v zmysle Zákona o štátnom podniku 1. mája 1990.