Total factor productivity growth in manufacturing: further evidence from the states. - Moomaw, R.L
Rozvíjanie miery celkového faktora rastu produktivity a sumarizovanie analýzy zdrojov rastu pre výrobný sektor. Použitie prierezových údajov na hodnotenie determinantov rozdielneho rastu celkovej produktivity. Ovplyvňovanie TFP štátnymi investíciami do vzdelávania a dopravnou infraštruktúrou. Efekty rastu cien energií na rast produktivity.