Vymenovanie do funkcie. - Thurzová, Marta
Tri spôsoby zakladania pracovného pomeru podľa Zákonníka práce: pracovnou zmluvou, voľbou a vymenovaním. Skúmanie právnej úpravy pracovného pomeru založeného vymenovaním.