magyarországi munkanélküliség néhány föbb jellemzöje. Adalékok az 1990. évi népszámlálas eredményeihez. - Fóti, J.
Posudzovanie skrytej nezamestnanosti v Maďarsku pred rokom 1990. Definícia nezamestnanosti pre potreby sčítania ľudu v roku 1990, objektívne a subjektívne hľadisko nezamestnanosti. Hľadanie práce, organizačné, morálne a finančné hľadisko. Úrady práce, ich funkcia a kompetencia. Nezamestnaní podľa pohlavia, veku a vzdelania. Počet nezamestnaných na 100 aktívne pracujúcich. Regionálne vrstvenie nezamestnaných.