Tariff protection in an open spatial economy. - Hatzipanayotou, P.
Použitie priestorových modelov oceňovania na ilustrovanie asymetrických účinkov poplatkov na spotrebiteľov alokovaných v rôznych bodoch ekonomiky. Rozmiestnenie domácností v modeloch je jednotné a fixné. Rozšírenie priestorového modelu o optimálnu alokáciu domácností a spotrebu rôzne veľkých území.