Current wealth constraints on the housing demand of young owners. - Jones, L.D
Analýza faktu, že vlastníctvo domu, v ktorom vlastník býva, predstavuje riskantnú položku jeho domáceho rozpočtu a znamená trvalé obmedzenie jeho rozvoja. Návrh zlepšenia tohoto stavu. Analýza malej vzorky dát z Kanady.