Obrysy budoucího nájemného. - Cepl, V.
V súčasnosti tri typy náhrady užívania bytu: umelé neracionálne nájomné v štátnych bytoch, ekonomizované nájomné v družstevných bytoch a ekonomické nájomné zahrňujúce všetky náklady. Pri vytváraní trhu bytov musí byť nájomné určované trhovým nájomným, ktoré zahrňuje aj polohovú rentu. Modernizácia nájomného v ČR. Návrh na novú kategorizáciu bytov a nové zásady výpočtu nájomného.