nagy- és kisvállalatok kapcsolata az iparban. (Nemzetközi és hazai tendenciák). - Bagó, E.
Nevyhnutnosť vytvorenia takého modelu priemyselnej politiky v Maďarsku v prechodnom období k trhovému mechanizmu, ktorý by umožňoval koexistenciu malých i veľkých podnikov v priemysle. Doplnková výroba malých podnikov. Aktívna spolupráca veľkých priemyselných podnikov a spoločností s malými. Automatické rozoskupenie záujmových oblastí jednotlivých podnikov po privatizácii, odbytové otázky. Porovnanie so zahraničím.