Wettbewerbsneutrale Investitionbanken unerlässlich. - Grüger, W.
Potreba vytvárania zemských podporných ústavov, ktoré by boli konkurenčne neutrálne. Podporná činnosť Investičnej banky Nordrhein-Westfalen a skúsenosti s realizáciou podporných programov. Skúsenosti v iných spolkových krajinách a možnosti konkurenčne neutrálnych riešení.