Für ein Miteinander von Präsenz- und Computerbörse. - Rosen, R. von
Vplyv počítačovej techniky na obchod s cennými papiermi. Rozdiel počítačovej burzy a Market-Maker systému. Skúsenosti s informačným systémom IBIS na nemeckých burzách. Automatizácia rutinných činností Order-Routing systémom. Využitie elektronických obchodných systémov v aukciách.