Francija: prodolženije pod'jema. Tendencii mirovogo ekonomičeskogo razvitija. - Birjulev, V.
Rok 1990 bol pre Francúzsko piatym rokom ekonomického vzostupu. Základom vzostupu sú cyklické faktory a opatrenia štátu v oblasti stimulovania rastu vedúce k zlepšeniu finančného postavenia spoločností, k zníženiu inflácie a k upevneniu franku. Uvedenie základných ukazovateľov hospodárskeho rastu za roky 1979-1991. Analýza jednotlivých stránok rozvoja.