Opyt ekonomičeskogo razvitija respubliki Koreja v uslovijach rynočnoj sistemy. - Dak Vu Nam
Faktory rýchleho ekonomického rastu Kórejskej republiky: orientácia na export, spolupráca s vonkajším svetom, priaznivá medzinárodná ekonomická klíma, silné vedenie vlád, ktoré odložili demokratické a politické premeny v záujme ekonomického rastu, konfuciánske tradície zdôrazňujúce pracovitosť a oddanosť národu. Politická stabilita sa dosiahla skôr metódami politického prinútenia. Ekonomický rozvoj spôsobil pád totality.