Wprowadzenie. - Eysymontt, J.
Úvodné slovo ministra a riaditeľa poľského Ústredného plánovacieho úradu a Ústavu národného hospodárstva na otvorení medzinárodného seminára vo Varšave za účasti nemeckých odborníkov. Poľský plánovací úrad sa pretvára na Úrad hospodárskej stratégie. O jeho náplni a cieľoch a medzinárodnej spolupráci.