Specifika a postupy. Privatizace veřejného sektoru. - Čáp, K.
Špecifické črty privatizácie v tzv. verejnom sektore. V odvetviach verejného sektora dôjde k výraznejšiemu metodickému i časovému oddeleniu deetatizácie a privatizácie, modifikovaný bude aj postup prípravy privatizácie. Pred spracovaním privatizačných projektov sa spracúvajú strategické štúdie a ich závery sa predložia ako zásady štátnej politiky verejného sektora vláde ČR.