Do consensus forecast exist? - Schnader, M.H
Skúma sa rozdelenie predpovedí niektorých makroekonomických veličín z prieskumov ASA-NBER. Analýza na stanovenie existencie predpovede s konsenzom, použiteľnej na podpísanie celého rozdelenia predpovedí.